Дрехи и аксесоари

На територията на пазар „Чаталджа“, „Владислав Варненчик“, „Часовника“, „Чайка“ и разбира се, „Централен „пазар ще откриете разнообразие от модерни, маркови и висококачествени дрехи /дамска мода: рокли, поли, сукмани, костюми, сака, дънкови облекла, къси панталонки, глинове и др.; мъжка мода: костюми, сака, панталони, ризи и др.; бебешки и детско-юношески облекла/, от разнообразни материи за Вашия празник, абитуриентски бал, рожден ден, както и за Вашия делови имидж, разходка и отдих в парка, за удобна тренировка във фитнес-клуба и др.

Кожени изделия

Естествената кожа издава стил, класа, твърдост, непоклатимост и сила. Тя не просто загатва, а е доказателство за престиж, високо ниво на израстване, стабилно финансово положение. Именно затова, кожата няма да излезе скоро от мода, а нарастващите привърженици – активисти за опазване на животинските видове ще останат дълбоко неразбрани от болшинството поне още няколко столетия.

Въпреки всичко гореизложено, наред с наличната растителност, кожата, както се досещате, е била част от най-примитивното облекло, което е използвал  хомо сапиенс в самото начало на своята еволюция. Това не е случайно! Облеклата от естествена висококачествена материя, прилягаща чудесно към човешката кожа, предпазват от вятър, дъжд, сняг и други климатични неблагоразположения.

Затова не се колебайте, а посетете „Централен“ пазар-Варна, където ще имате възможност да се сдобиете с висококачественото облекло, от което се нуждаете.